Free international shipping on orders of €200+

Welkom! Wij stellen ons aan je voor – Kindred Spirits

  •  05/3/2021
  •  no Comments
Kindred Spirits
Tags : merk Kindred Spirits Kiboots Behind The Scenes

Wat zijn wij blij je te mogen verwelkomen in ons # TheKindreds Stories online magazine. 

 

Hello you!

Laten we ons eerst even voorstellen. Kindred Spirits is een lifestyle-merk dat wordt aangemoedigd door de wens om de wereld te verkennen. We zijn geïnspireerd door de routes die we afleggen en de verbindingen die we wereldwijd mogen maken. Via Marokko, Turkije en Zuid-Afrika zijn we in 2010 in Amsterdam beland, waar we onze flagshipstore hebben geopend en al onze reiservaringen vorm hebben gegeven. We worden gedreven door de invloeden van de reizen die we hebben gemaakt, het vakmanschap om iets unieks te creëren en het plezier van het delen van een goed ontwerp.
We richten ons op het gebruik van authentieke en ambachtelijke producten. We kopen al onze grondstoffen met de grootste zorg in, net zoals we werken met de mensen die ze maken. De combinatie van onze ervaring en creativiteit die we hebben ontwikkeld met ons vorige merk Kiboots, stelde ons in staat om te groeien naar een verfijnd maar tegelijkertijd casual lifestyle-merk: Kindred Spirits.
Kindred Spirits
Kindred Spirits
Kindred Spirits
Kindred Spirits

#TheKindreds

We geloven dat we iets hebben gebouwd dat een goede afspiegeling is van onszelf, en daarom willen we meer worden dan alleen een modemerk. We willen een gemeenschap worden en het leven en al zijn moois en rauwheid samen delen, om samen een ​​tribe van dromers te worden.
Ons online magazine is gemaakt voor alle levensliefhebbers en vrije geesten die er zijn – we zijn hier voor jouw wekelijkse dosis levensinspiratie. Laat ons je  welkom heten om deel uit te maken van onze stam. Je kunt jouw verhaal ook delen met #TheKindreds, we luisteren altijd.
In ons magazine zullen we ons concentreren op al het moois dat het leven ons te bieden heeft. Ons inspirerende team van schrijvers dompelt je onder in de wereld van Kindred Spirits, onze community, het leven onderweg, reisverhalen, hotspots, mode – en interieur inspiratie, muziek, boeken, yoga en gezondheid.
Wij zijn hier voor je nodige dosis levensinspiratie. Sluit je aan bij onze tribe, geniet en laat je inspireren! We zijn allemaal Kindred Spirits!
Kindred Spirits
Kindred Spirits
Kindred Spirits
Kindred Spirits
Kindred Spirits
With Love,
Martijn & Jovanna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The Kindreds Stories - your daily dose of life inspiration