Free international shipping on orders of €200+

Lancering van de nieuwe Kindred Spirits sneaker collectie

  •  04/5/2021
  •  no Comments
suède bohemian sneakers
Categories: Mode
Tags : bohemian sneakers sneakers

 

Het is bijna lente in Nederland en na maanden vooral binnenshuis te zijn geweest, kunnen we niet wachten om je te laten zien waar wij de afgelopen tijd hard aan hebben gewerkt. Terwijl we met z’n allen helaas nog steeds in lockdown zitten, hebben wij niet stilgezeten en gewerkt aan een prachtige nieuwe schoenencollectie. Vandaag is het tijd om je daarvan een deel te laten zien. We zijn heel erg trots op onze nieuwe toevoegingen aan onze sneaker collectie en introduceren je de Adelaide en de Dakota! Elk paar van deze bohemian sneakers is ontworpen en gemaakt met heel veel liefde en aandacht voor details, zoals jullie van ons Kindred Spirits team gewend zijn. We kunnen niet wachten om te zien hoe jij straks onze nieuwe sneakers gaat dragen en combineren. Lees snel verder om kennis te maken met onze sneaker collectie en om onze favoriete manieren te ontdekken om deze te dragen. 

bohemian sneakers

bohemian sneakers

bohemian sneakers

bohemian sneakers

bohemian sneakers

De Adelaide

Dit is Adelaide, onze nieuwste bohemian sneaker creatie! De Adelaide is een handgemaakte suède sneaker van eco-leer. Deze sneaker is zowel lief voor je voeten, als voor het milieu. Adelaide is comfortabel, ziet er supercool uit en is duurzaam vervaardigd, waardoor wij zeker weten dat dit jouw nieuwe “go-to” sneaker zal worden. We hebben de sneaker in drie kleuren gemaakt – bruin, olijf en zalmroze -, zodat er altijd een paar is dat bij jouw stijl past. Trek deze sneaker aan, zie er top uit en voel je ook zo! Voor een nonchalante look draag je natuurlijk onze sneakers gecombineerd met je favoriete skinny jeans en een leren bikerjack. Meer zin in een vrouwelijke touch aan je outfit? Onze boho sneakers combineren ook perfect met een zomers jurkje en eventueel een lekker vest voor de wat frissere avonden. Het comfortabele voetbed zorgt ervoor dat je de hele dag lekker op pad kunt met deze unieke handgemaakte schoenen. Jij zult hier sowieso goed mee voor de dag komen!

bohemian sneakers

bohemian sneakers

bohemian sneakers

De Dakota

Een andere te gekke toevoeging aan onze duurzame en handgemaakte sneaker collectie, is de Dakota. Ook deze sneaker is gemaakt van eco-leer en heeft daarnaast een uniek patroon, dat geïnspireerd is op prachtige Ikat stoffen. Dit geeft een kleurrijke touch en zorgt voor die echte boho-vibes. De Dakota is verkrijgbaar in twee verschillende tinten bruin en een hele mooie oudroze kleur, dus genoeg om uit te kiezen. Zoals met al onze schoenen, kun je deze sneaker ook zowel casual als bij een meer gestylede outfit dragen. Een musthave in je garderobe dus! Onze favoriete combinaties? Denk eens aan deze boho sneakers in combinatie met een cropped jeans en een bandshirt voor een relaxte look. Met een blazer en een aantal statement kettingen erbij verander je deze outfit direct in een wat meer gestylede look. Ben je meer van de “girly” outfits? Ook geen probleem met onze Dakota sneakers! Ze staan ook ontzettend tof onder een kort jurkje, dat je eventueel combineert met een oversized trui voor de echte vintage boho look. 

bohemian sneakers

bohemian sneakers

bohemian sneakers

De Flores

Zoek je dé perfecte poederroze sneaker? Dan is onze Flores bohemian sneaker echt wat voor jou! Handgemaakt van eco-leer in een prachtige zachtroze suède, is dit onze meest girly sneaker. Combineer de Flores sneaker met een vrouwelijk wit jurkje voor een superschattige outfit, die toch heel comfortabel zit. De Flores sneaker is megacomfortabel en gaat de hele dag met jou mee op pad!

suède bohemian sneakers

suède bohemian sneakers

Vergeet June niet!

Herinner je onze June sneakers nog? Je kent deze sneaker misschien nog van vorig jaar. De June is dit jaar terug, maar dan in een verbeterde versie én in nieuwe kleuren! Deze bohemian sneakers zijn nu verkrijgbaar in kleuren als taupe, roze, oranje, donkergroen en blauw. Echt voor ieders stijl dus wat! Deze kleurrijke, handgemaakte sneakers hebben daarnaast details van prachtige jacquard geweven stoffen. De nieuwe Junes zijn nog comfortabeler dan voorheen, want ze zijn voorzien van ons nieuwe eco-leren, superfijne voetbed. Duurzaam en stylish, zoals je van ons gewend bent! 

Ook de June kun je weer op talloze manieren dragen en combineren, waardoor ze perfect zijn voor elke gelegenheid. De dikke rubberen zool zorgt ervoor dat je ze prima kunt gebruiken voor een hele dag slenteren in de stad of voor een avondje uit. Vanwege de uitgebreide keuze in kleuren en patronen, kun je ze eindeloos combineren met jouw favoriete outfits. Heb je een “casual Friday” op kantoor? Een prima reden om de June sneaker aan te trekken! In het weekend druk met boodschappen en andere klusjes met het gezin? Ook dan is June perfect! Je zult merken dat je deze bohemian sneakers de hele dag met veel plezier en comfort kunt dragen. 

 

Hoe draag jij onze nieuwe sneakers? Wij kunnen niet wachten om jouw combinaties te zien! Vergeet ons niet te taggen met #theKindreds en deel jouw outfitinspiratie met onze Kindred Spirits familie. 

Liefs,

The Kindreds

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The Kindreds Stories - your daily dose of life inspiration