Free international shipping on orders of €200+

Inspiratie: 8 manieren om jouw kelim laarzen te dragen in de zomer

  •  16/4/2021
  •  no Comments
zomer outfits met laarzen
Categories: Uncategorized
Tags : Festival bohemian outfit mode kleding outfit inspiratie zomer zomer outfits

Wij hebben zin in de zomer!

Waarom? Omdat we prachtige kelim laarzen hebben, die klaar zijn om met jou op avontuur te gaan! We laten je zien hoe je onze laarzen kunt combineren met unieke outfits die je koel houden wanneer de zomers warm worden. Alle looks hebben één van onze stijlvolle laarzen, zoals de klassieke Lee Ann’s of de elegante Inez kelim laarzen. Ben je klaar voor wat outfit inspiratie voor deze zomer? Lees dan verder om onze favoriete manier te ontdekken om onze unieke vintage, handgemaakte kelim laarzen te stylen!

Outfit 1: klaar voor de woestijn

Zin om even te ontsnappen aan de stad? Pak je spullen en ga op avontuur met onze supertoffe Inez kelim laarzen! Deze outfit vraagt erom om op avontuur te gaan, met veel zon en eindeloze vlaktes. Ga op een roadtrip en combineer onze laarzen met een stoer grijs shirt met print en een afgeknipte denim short. Een grote cowboyhoed zorgt dat je helemaal klaar bent om de brandende zon te trotseren en je look is meteen supercool! Vergeet niet om een grote tas met fijne print mee te nemen om al je essentials mee te dragen op dit avontuur. Of het nou een road trip is met vrienden of een rock festival in de woestijn, de Inez kelim laarzen zorgen ervoor dat je er de hele dag (en nacht!) stijlvol bij loopt!

zomer outfits met laarzen

Outfit 2: chillen met bier en vrienden

Heb je een uitnodiging voor de jaarlijkse vrienden BBQ, maar nog geen idee wat te dragen? Wij hebben deze outfit voor je gevonden! Pak je unieke Lee Ann kelim laarzen en draag deze met simpel shirt met een lekkere quote (zo weet iedereen meteen wat jij belangrijk vindt ;)). Met een gebleekte, korte spijkerbroek, je favoriete zonnebril en een toffe statement ketting om je nek is je outfit compleet. Vergeet niet om een geruit overhemd nonchalant om je middel te knopen. Zo ben je ook voorbereid mocht het wat frisser worden later op de avond. Een heerlijk koud biertje in je hand is natuurlijk ook het perfecte accessoire voor deze outfit! Helemaal klaar om te chillen met vrienden en te genieten van lekker eten en wat fijne drankjes!

zomer outfits met laarzen

Outfit 3: “living the dream”

Ben je op zoek naar een makkelijke outfit om wat klusjes te doen, je tuin op orde te maken en daarna door naar je vriendinnen om samen lekker eten te bestellen? Als dat klinkt als iets voor jou, dan is deze outfit helemaal jouw ding deze zomer! Onze Lee Ann laarzen zijn supercomfortabel en hebben allemaal een uniek en kleurrijk patroon. Gecombineerd met een simpel t-shirt en een geruit overhemd uit de kast van je vriend heb jij direct onze favoriete “living the dream” look. Vergeet de sunblock niet om de hele dag lekker op pad te kunnen. Een jeans short in combinatie met onze Lee Ann kelim laarzen zorgt ervoor dat je benen extra lang lijken, dus maak je geen zorgen als je meteen doorgaat om even wat drankjes te gaan drinken in je favoriete café. Voeg gewoon wat opvallende koraalkleurige lippenstift toe, combineer een aantal bijzondere ringen om je vingers en voeg je statement oorbellen toe om van een klusje in de tuin direct door te gaan om een hele nacht te feesten. Je bent ready voor elke gelegenheid deze zomer in deze outfit!

zomer outfits met laarzen

Outfit 4: dansen onder de sterrenhemel

Nog geen outfit voor die heerlijke vakantie? Of heb je plannen om een hele dag te dansen op dat ene festival waar iedereen het over heeft? Deze outfit ziet er “effortlessly cool” uit, of je  nou ergens gaat chillen, lekker de stad in gaat of helemaal losgaat bij je favoriete band. De veelzijdige Lee Ann laarzen  combineren we hier met een los shirt, flanellen hemd, denim shorts en een opvallende cowboy riem. De hoed maakt het geheel af! Wil je de hele nacht doordansen? Trek je flanellen overhemd aan en knoop deze op voor die toffe cropped look. Zet de hoed af, gooi je haren lekker los en je bent klaar om urenlang te dansen onder de sterrenhemel.

zomer outfits met laarzen

Outfit 5: bij het kampvuur

Ben jij meer van het kamperen? Pak je tent dan snel in en vouw hem ergens bij een meer uit, terwijl je onze hippe Inez laarzen draagt. Deze look is perfect voor een lekker weekendje kamperen in de vrije natuur. Een grote hoed met brede rand en een kleurrijk sjaaltje zorgen ervoor dat je de muggen en andere insecten op afstand houdt. Een fijn shirt met comfortabel zittende shorts geven deze look een chille vibe. De grote rugtas zorgt ervoor dat je alle benodigdheden in stijl meeneemt (snacks en zonnebrandcrème zijn onmisbaar natuurlijk). Mocht je onderweg nog een toffe vintage winkel tegenkomen, dan kun je met deze look ook prima even van de gelegenheid gebruik maken en gaan shoppen. En mocht je dan toch in de kroeg eindigen, dan sla je met deze outfit de plank ook zeker niet mis ;).

zomer outfits met laarzen

Outfit 6: self care Sunday

Ben je wel toe aan een dagje relaxen na weer een druk weekend vol avonturen? Trek dan deze outfit aan om dat ultieme self care Sunday gevoel te creëeren. Met je favoriete Lee Ann laarzen en relaxed shirt zie je er top uit, maar kun je alsnog lekker chillen. Je maakt deze outfit compleet met een lekker zittende legging of natuurlijk een kort broekje als de temperaturen wat hoger zijn. Mocht het nou wel fris worden, zorg dan dat je een lekkere crèmekleurige cardigan mee hebt. Zo ben je klaar voor alles! Vergeet je rugzak niet om deze relaxte outfit helemaal af te stylen.

zomer outfits met laarzen

Outfit 7: eindeloze hete zomers

In deze outfit zie je er helemaal “hot” uit! Net als de temperaturen. Onze elegante Inez boots laten je er altijd top uitzien. Een neutraal en luchtig shirtje en een tas met franjes maken deze outfit onweerstaanbaar. Als je een flanellen shirt meeneemt, kun je deze outfit ook aanhouden als je ’s avonds met je partner uit eten gaat. Haren omhoog in zo’n lekkere “messy” knot, rode lippenstift en opvallende oorbellen maken er een tof geheel van. Blijf je lekker thuis  met een kop thee op de bank? Dan verruil je je rokje zo voor een comfy legging en zo chill je lekker de hele avond.

zomer outfits met laarzen

Outfit 8: klaar om op pad te gaan!

Wie is er klaar voor om vroeg uit de veren te gaan voor een frisse wandeling in het ochtendzonnetje? Wij wel! We starten met onze Inez laarzen. Voegen een relaxed shirt en een sweater toe, onze favoriete zwarte skinny jeans en een bandana. Perfect om lekker in de bossen te struinen! Vakantieplannen? Deze look is ook prima te dragen op weg naar het vliegveld en is comfortabel genoeg om in te vliegen. Zo ben je na de landing direct klaar om de omgeving te verkennen. Een druilerige zomerdag, maar heb je zin om er wat van te maken? Maak vlechten in je haar, trek lekker je Inez laarzen aan en rock deze outfit, ook al sta je middenin in een zomerse regenbui.

zomer outfits met laarzen

Deel jouw zomerse outfit met laarzen met ons op Instagram met #theKindreds!

Liefs,

The Kindreds

kelim laarzen outfits zomer

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The Kindreds Stories - your daily dose of life inspiration