Free international shipping on orders of €200+

Breng kleur in je interieur met een kelim vloerkleed

  •  23/4/2021
  •  no Comments
kleurrijk kelim vloerkleed
Categories: Interieur
Tags : vloerkleed kelim vloerkleed bohemian interieur interieur wonen kelim kussens

Een kleurrijk vloerkleed is de ideale manier om wat extra sfeer en levendigheid in je interieur te brengen. Met een kelim vloerkleed zorg je voor een fijne bohemian look in huis. De verschillende patronen en kleuren zorgen ervoor dat er altijd een kelim tapijt is dat bij jouw stijl past.

Kleurrijk en bohemian woonstijl

De zogenaamde bohemian woonstijl is een enorme trend op dit moment. Niet gek, want deze kleurrijke stijl geeft elke woning veel sfeer en brengt een knus gevoel met zich mee. Het gebruik van kleurrijke accessoires, het mixen van verschillende patronen en de aanwezigheid van veel groene planten kenmerken deze stijl. Je hoeft niet meteen je hele interieur om te gooien, maar kunt ook gerust werken met slechts een klein bohemian detail.

Meer kleur in een neutraal interieur

Heb je nu een vrij neutraal interieur en wil je er meer kleur inbrengen? Denk dan eens aan een ander vloerkleed. Juist met een rustige basis springt een kleurrijk kelim tapijt er helemaal uit in je woonkamer. De kelim vloerkleden bevatten allemaal een mix van kleuren, waardoor dit ook een heel veelzijdig vloerkleed is. Wil je dus op termijn de accentkleuren in je woonkamer weer wat aanpassen, dan is dit geen probleem. Een kelim vloerkleed combineert goed met veel kleurenpaletten.

Een kelim vloerkleed is veelzijdig

Houd je wel van af en toe wat anders in huis? Dan is een kelim vloerkleed ook echt wat voor jou! Onze Kindred Spirits vloerkleden zijn namelijk tweezijdig te gebruiken en elke kant is nét weer een beetje anders. Ideaal dus om af en toe weer eens te wisselen en een frisse wind door je interieur te laten waaien.

Mix & Match met kelim kussens

Vind je het soms lastig om je interieur één geheel te maken? Combineer dan verschillende interieuritems van Kindred Spirits en je zult zien dat alles meteen meer naar elkaar toe komt. Kies bijvoorbeeld voor een groot kelim tapijt in een kleur die jij mooi vindt en combineer deze met verschillende kelim kussens in dezelfde kleurtinten. De kussens zijn allemaal uniek, dus hiermee zet je meteen een heel persoonlijk interieur neer. De combinatie van de print van je nieuwe vloerkleed staat heel leuk met een combinatie van kussens in verschillende prints.

kleurrijk kelim vloerkleed

Meer boho graag!

Als je het leuk vindt om die bohemian stijl nog wat verder door te voeren in je interieur, kun je eens experimenteren met meer boho accessoires. De bohemian stijl kenmerkt zich bijvoorbeeld ook door het gebruik van veel natuurlijke materialen en planten. Rotan is een materiaal dat op het moment ook heel veel gezien wordt en perfect past in een boho interieur. Voeg dus eens een rotan bijzettafeltje toe (met een grote plant erop!) of ga voor rotan wandborden. Wanddecoratie is ook weer iets dat je makkelijk kunt wisselen als je weer eens wat anders wilt.

Kelim vloerkleed: voor elk interieur

Kortom, een kleurrijk kelim vloerkleed is een heel goed begin om wat meer kleur en speelsheid in huis te brengen. Je creëert zo meteen een bohemian gevoel in huis zonder een heel nieuw interieur aan te hoeven schaffen.

Onze The Kindreds kelim tapijten zijn in meerdere kleuren en tal van formaten verkrijgbaar, waardoor er altijd eentje is die goed in jouw huis past. De unieke kelim kussens maken het af en geven een echt “mix & match” interieur.

Liefs,

The Kindreds

kleurrijk kelim vloerkleed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The Kindreds Stories - your daily dose of life inspiration