Free international shipping on orders of €200+

Knusse bohemian interieurs met kelim vloerkleden

  •  26/3/2021
  •  no Comments
boho interieur met kelim vloerkleed
Categories: Interieur
Tags : vloerkleed kelim vloerkleed bohemian interieur interieur

Je kent het vast wel; je kijkt naar je interieur en hebt het gevoel dat er nog iets mist. Een prachtige grote ruimte, maar je hebt het gevoel dat er nog iets aan toegevoegd moet worden. Hetgeen dat je mist is één van onze unieke kelim vloerkleden! Gemaakt van 100% katoen en leverbaar in talloze formaten en met de mooiste patronen. Onze vloerkleden zijn de perfecte keuze voor elke ruimte die nog een fijne boho touch nodig heeft! 

Een vloerkleed met twee gezichten

Een extra voordeel van onze vloerkleden is dat ze aan twee zijden te gebruiken zijn. Ben je een beetje klaar met het huidige patroon in je woonkamer? Dan keer je het vloerkleed heel makkelijk om en heb je meteen weer een compleet nieuwe sfeer in huis! Onze handgeweven vloerkleden hebben de perfecte mix van karakter, traditie en vintage stijl om een ruimte helemaal af te stylen en lekker wat kleur toe te voegen! 

boho interieur met kelim vloerkleed

Een bohemian vloerkleed voor elke ruimte

Vraag je je af waar je je nieuwe kelim vloerkleed zal gaan neerleggen? Wat ons betreft overal! Onze 100% katoenen dubbelzijdige kelim vloerkleden staan eigenlijk in elke kamer van je huis goed. Breng wat extra sfeer aan in je woonkamer, creëer een knus gevoel in je slaapkamer of geef je hal of badkamer wat extra levendigheid met onze kleurrijke vloerkleden. Heb je niet zo’n grote keuken, maar wel eentje met zo’n fijne authentieke look? Leg dan eens één van onze kleinere kelim vloerkleden op de houten vloer in je keuken. Je zult versteld staan van wat een verschil één item kan maken. Vanaf nu heb je een fijn uitzicht tijdens het koken op een tof kelim vloerkleed onder je voeten. 

boho interieur met kelim vloerkleed

In een ruime woonkamer

De woonkamer is toch meestal wel de belangrijkste plek van het huis. Het is dé plek waar je tijd doorbrengt met vrienden en familie en waar je heerlijk kunt relaxen bij je favoriete Netflix serie. Tijd om deze ruimte wat op te fleuren met een uniek kelim vloerkleed wat ons betreft! Je comfy grote hoekbank zal er echt prachtig uitzien met één van onze grote kelim tapijten eronder. Voeg ook meteen even flink wat kamerplanten toe en een vintage salontafel om de hele bohemian stijl in je woonkamer door te voeren. 

boho interieur met kelim vloerkleed

Kleurrijke accenten

Onze veelzijdige vloerkleden zien er niet alleen goed uit op een robuuste houten vloer en met neutrale kleuren op de wanden. Als je iemand bent die wel van wat kleur in het interieur houdt, dan zijn ze ook helemaal aan jou besteed! Onze kleurrijke vloerkleden doen het perfect in combinatie met een diepblauwe muur of een heerlijke mosgroene bank. Combineer deze kleuren eens met onze kelim tapijten in opvallende kleuren, zoals de rode of juist diepblauwe variant voor die echte bohemian stijl in huis. Onze uniek kelim vloerkleden zijn een perfect statement onder een salontafel midden in de kamer of wanneer ze vrolijk onder een enorme comfortabele bank uitpiepen. Wil je lekker wat opvallende kleuren gaan combineren? Houd dan de meubels rustig en neutraal, zodat het geheel in balans blijft.

boho interieur met kelim vloerkleed

De slaapkamer: ultieme plek van ontspanning

De gedachte aan thuiskomen in je slaapkamer na een lange dag hard werken of na een drukke week op reis, is zo’n goed gevoel! De slaapkamer is een plek van rust en ontspanning. Even ontsnappen aan de drukte van de dag. Genoeg reden dus om je slaapkamer een nog fijnere plek te maken door het toevoegen van één van onze kelim vloerkleden. Zoals we al vertelden, zijn de vloerkleden aan twee zijden bruikbaar, dus als je je kamer regelmatig fenq shui wilt maken, is dit geen probleem! Kies voor een groot formaat vloerkleed en leg deze half onder het bed voor een unieke vibe in je slaapkamer. De fijne boho patronen en kleuren zullen je slaapkamer echt een fijne sfeer geven!

boho interieur met kelim vloerkleed

Dit zijn onze kelim vloerkleden

Ben je net verhuisd en heb je dus het gevoel dat er nog iets mist in je interieur? Onze 100% katoenen, unieke kelim vloerkleden zijn het antwoord! Verkrijgbaar in vele stijlen, kleuren, patronen en formaten. Er is altijd wel eentje die bij jou past! Check direct de beschikbare kelim vloerkleden of lees nog even ons artikel over het bepalen van het juiste formaat vloerkleed.

We zijn benieuwd hoe jij onze boho vloerkleden combineert! Laat je het ons zien door #theKindreds te gebruiken?

Liefs,

The Kindreds

kelim vloerkleed bohemian interieur

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The Kindreds Stories - your daily dose of life inspiration