Free international shipping on orders of €200+

Het perfecte kelim vloerkleed voor elke plek in huis

  •  19/3/2021
  •  no Comments
kelim vloerkleed voor elke ruimte
Categories: Interieur
Tags : vloerkleed kelim vloerkleed bohemian interieur interieur kelim kussens woonkamer werkplek slaapkamer

Houd jij van de bijzondere dingen in het leven en wil je dit ook vertalen  naar je interieur? Die “one-of-a-kind” bohemian look die niet  iedereen heeft, maar perfect bij jou past en er te gek uitziet? Nou, dan hebben wij het perfecte accessoire voor jou om nu aan je interieur toe te voegen; een prachtig, uniek kelim vloerkleed in een vintage stijl! Wanneer je huidige woonkamer een update kan gebruiken of wanneer je net verhuisd bent naar een nieuwe woning; onze handgeweven vloerkleden van 100% katoen zijn de perfecte finishing touch voor jouw interieur. Je kunt kiezen uit ons ruime aanbod van patronen, kleuren en formaten. Mocht je uitgekeken raken op je vloerkleed, dan keer je hem om en heb je een compleet nieuwe look. Al onze kelim vloerkleden zijn aan twee zijden te gebruiken en zijn het ideale kleurrijke accent in elke ruimte.

kelim vloerkleed voor elke ruimte

Voor elke woonkamer

Of je woonkamer nou licht en neutraal is of juist kleurrijk en opvallend, wij hebben een vloerkleed dat perfect bij jouw stijl past. Houd je van rustige kleuren, dan is een vintage vloerkleed met diepe kleuren wat voor jou om je woonkamer er toch uit te laten springen (bijvoorbeeld ons blauwe of juist groene kelim vloerkleed). Maak de bank een fijne loungeplek met warme plaids en een berg aan verschillende kussens, voeg wat planten toe, minimalistische kunst aan de wanden en je hebt een unieke woonkamer waar je al je tijd wilt doorbrengen.

Is kleurrijk en opvallend meer wat voor jou? Dan past ons rode kelim vloerkleed bij jou! Maak het feest compleet met nog veel meer unieke kleuren en patronen in de ruimte. Onze grote vloerkleden passen perfect onder een grote L-vormige loungbank en je zelf opgeknapte “statement” salontafel. Vergeet niet om wat kamerplanten toe te voegen, pastel – of juist felgekleurde kussens en opvallende wanddecoratie om de ruimte helemaal af te maken.

kelim vloerkleed voor elke ruimte

Stijlvolle thuiswerkplek

Druk met werk en heb je een thuiswerkplek die wel een kleine update kan gebruiken? Dan raden we je onze unieke kelim vloerkleden aan! Met een kleiner formaat vloerkleed verander je je thuiskantoor van saaie ruimte in een knusse plek. Een fijne plek met veel daglicht, kamerplanten, een comfortabele bureaustoel en één van onze katoenen vloerkleden zal ervoor zorgen dat je echt zin krijgt om aan de slag te gaan. We beloven je dat je voortaan zin krijgt om op je thuiswerkplek te gaan zitten en het minder als werk voelt als de ruimte eenmaal de juiste sfeer heeft.

kelim vloerkleed voor elke ruimte

Knusse slaapkamer

Wij begrijpen je helemaal als de slaapkamer toch wel je favoriete kamer in huis is. Tijd om deze dan ook nog persoonlijker te maken! Fijne sfeerverlichting, een knus stoeltje in de hoek en éen van onze vintage kelim tapijten onder je bed! Of je slaapkamer nou uitgesproken en uniek is of juist fris en modern, een The Kindreds katoenen vloerkleed onder je bed zal zeker sfeer toevoegen! Zin om de slaapkamer weer eens volledig te veranderen? Dan keer je ons vloerkleed makkelijk om en heb je weer een hele andere sfeer. Onze vloerkleden zijn daarnaast megazacht en comfortabel, dus kriup gerust met een goed boek lekker op de grond en geniet van je knusse slaapkamer en onze fijne vloerkleden.

kelim vloerkleed voor elke ruimte

Styling met kelim vloerkleden

Heb je inmiddels ook helemaal zin om je woning opnieuw in te richten? Waar wacht je dan nog op? Als je inspiratie hebt gekregen van bovenstaande ideeën, dan bestel je direct jouw kelim vloerkleed op onze website. Ze zijn verkrijgbaar in vele patronen, kleuren en formaten, dus er zit zeker iets voor jouw interieur bij! Vergeet ons trouwens ook niet te taggen met #TheKindreds! We vinden het superleuk om te zien hoe jij je woning inricht met één van onze fijne vloerkleden! Oh en mocht je plannen hebben om er lekker op uit te gaan de komende tijd; vergeet dan onze vloerkleden niet mee te nemen, want ze doen het ook zeker goed op een lekkere stranddag of op de camping! We zijn benieuwd naar jouw ideeën met onze vintage kelim vloerkleden!

Liefs,

The Kindreds

kelim vloerkleed voor elke ruimte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The Kindreds Stories - your daily dose of life inspiration