Free international shipping on orders of €200+

Klaar voor de zomer? Dit zijn onze nieuwste sandalen en slippers!

  •  07/7/2021
  •  no Comments
bohemian sandalen zomer
Categories: Mode
Tags : mode kleding zomer outfits sandalen bohemian schoenen

De zomer is er eindelijk in Nederland en na een turbulent jaar kunnen we niet wachten om weer lekker naar buiten te gaan en te genieten van het mooie weer! Het Kindred Spirits team heeft niet stil gezeten tijdens de quarantaine van het afgelopen jaar. Wij zijn namelijk druk bezig geweest met het ontwerpen en realiseren van een compleet nieuwe collectie met bohemian schoenen en sandalen voor jullie boho-lovers. In de lente kon je onze nieuwe sneakercollectie al ontdekken. En misschien heb je onze prachtige geborduurde schoenen collectie ook al gezien? We doen daar nu nog een schepje bovenop voor deze zomer met een te gekke collectie met sandalen en slippers! Niet één, maar drie nieuwe modellen boho zomerschoenen staan voor je klaar. Allemaal handgemaakt, in het mooie design dat je van ons gewend bent én ook nog eens megacomfortabel. Lees verder om onze nieuwe bohemian sandalen en slippers te ontdekken.

bohemian sandalen zomer

Gevlochten slippers

Was jij al tijden op zoek naar een lichtgewicht zomerschoen, die zowel comfortabel als heel makkelijk te combineren is? Zoek dan niet verder, want onze gevlochten slippers zijn echt wat voor jouw zomer garderobe. Onze nieuwste bohemian flip flops zijn handgemaakt met plantaardig gekleurd ecoleer. De comfortabele zolen zijn vervaardigd uit een combinatie van EVA en rubber en geven een fijne ondersteuning. En als finishing touch? De gevlochten bandjes! Wij zijn helemaal weg van de prachtige camel kleur waarin deze slippers komen. Dat past namelijk echt bij alles en is zeker een goede aanvulling op je zomer garderobe. Of je nu een lekker dagje naar het strand gaat of juist de stad gaat ontdekken in een fijne zomerjurk, deze slippers gaan met je mee. Een leuke date night gepland? Ook dan kun je deze slippers perfect combineren met een skinny jeans, cropped top en een tof bikerjack voor een casual outfit. Door ons ontworpen en handgemaakt met liefde; wij zijn benieuwd  hoe jij onze nieuwe gevlochten slippers gaat dragen!

 

Handgemaakte sandalen

Als je dit leest, is de kans groot dat je van de boho look houdt. Als dat klopt, ben je bij onze nieuwe handgemaakte sandalen aan het juiste adres! Stijlvol en comfy – en voorzien van de prachtige Ikat-geïnspireerde stof die ons meteen weer terug laat denken aan mooie avonturen op een verre bestemming. Deze handgemaakte bohemian sandalen zijn verkrijgbaar in drie kleurcombinaties: zand (met zandkleurig patroon), bruin (met roodkleurig patroon) en camel (met blauw/geel patroon). Onze sandalen zijn op duurzame wijze gemaakt uit stevig plantaardig gekleurd Wakata leer. Ze zijn dus niet alleen mooi en comfortabel, maar ook nog eens vriendelijk voor de natuur. De combinatie van EVA en rubber in de zolen zorgt ervoor dat je voeten zich ook prettig zullen voelen in deze fijne sandalen. Ze staan fantastisch met een zwierige zomerjurk, maar ook met een stoer denim jack voor een meer casual look.

bohemian sandalen zomer

bohemian sandalen zomer

bohemian sandalen zomer

Handgemaakte slippers

Vind je onze gevlochten slippers leuk, maar is het nog net niet helemaal wat je zoekt? Check dan eens onze andere boho slippers. Deze zijn namelijk terug van weggeweest en nu verkrijgbaar in drie verschillende kleuren; bordeaux rood, camel en donkerbruin. Uiteraard hebben we ook weer wat verbeteringen doorgevoerd aan dit model, zodat ze nu nog lekkerder zitten én er nog net zo stylish uitzien als vorig jaar. Deze slippers hebben die fijne vintage vibe en zijn handgemaakt van stevig, plantaardig gekleurd Wakata leer. De zolen worden gemaakt uit een combinatie van EVA en rubber, zodat je voeten optimale ondersteuning krijgen. Eindelijk kunnen we weer lunchen op het terras en daar zijn onze boho slippers de perfecte partner voor! Met een maxidress en toffe sieraden creëer je supermakkelijk die toffe boho stijl die we zo graag zien in de zomer. Ga je een roadtrip maken? Vergeet dan niet onze roll-top rugtas ook mee te nemen. Natuurlijk zijn we ook weer benieuwd naar jouw ideeën en combinatie met onze boho slippers!

bohemian sandalen zomer

bohemian sandalen zomer

Je leest het al; wij zijn erg enthousiast over onze nieuwe collectie met zomerschoenen! Allemaal even goed te combineren en klaar voor het mooie weer! Neem jij ze mee op avontuur? Tag ons dan met #theKindreds, zodat wij ook weer nieuwe inspiratie op kunnen doen.

Liefs,

The Kindreds

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The Kindreds Stories - your daily dose of life inspiration