Free international shipping on orders of €200+

De beste boho looks voor voorjaar 2021 – bohemian outfit inspiratie

  •  01/3/2021
  •  no Comments
beste boho looks voorjaar 2021
Categories: Mode, test_nederlands
Tags : bohemian outfit mode kleding kelim laarzen boho laarzen bohemian sneakers

Heb je ook zo’n zin in het voorjaar? Wij wel! Het is ons favoriete seizoen om eindelijk weer die fijne jurkjes uit de kast te trekken en te genieten van de zon die zich steeds meer laat zien. Vandaag laten we je onze favoriete bohemian outfits zien voor het voorjaar, zodat je alvast lekker wat inspiratie hebt voor jouw ultieme boho look. 

Maxi dress met kelim laarzen

De maxi dress is al heel wat jaren niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Zo’n lange en zwierige jurk geeft je ook direct die heerlijke bohemian vibe! In het voorjaar is dit één van onze meest favoriete boho looks, omdat een maxi dress heel veelzijdig is. Met een paar fijne maxi jurken in je kast, hoef je niet teveel na te denken over je outfit en je draagt ze heel makkelijk met verschillende temperaturen. Nog een beetje fris? Trek er een legging onder aan en combineer de jurk met een trui of vest. Begint het echte lenteweer te komen? Dan ga je natuurlijk lekker voor blote benen en een fijne boho laars. Onze kelim laarzen combineren perfect met een maxi jurk.

bohemian outfit inspiratie

Kimono

Een kleurrijke kimono mag echt niet ontbreken in je boho kledingkast! Een kimono combineer je heel makkelijk met allerlei outfits en het voorjaar is hét moment dat je er weer lekker op straat mee kunt flaneren. Ga voor een kleurrijk exemplaar met een bloemenprint voor dat echte boho sfeertje. Een kimono mag lekker oversized vallen en het is een perfect item om lekker mee te “layeren”. Draag hem over een mooie top en basic jeans heen voor een relaxte look of kies eens voor een opvallende riem om hem dicht te dragen als een jurkje. Zijn de temperaturen nog niet optimaal dit voorjaar? Je kunt je kimono ook prima over een trui dragen. Zo verander je een basic outfit direct in een fijne bohemian look door de toevoeging van een opvallende kimono. Onze suède shoppers maken je look hoe dan ook af! Niet alleen geven ze een relaxte vibe aan je outfit, je kunt er ook nog eens echt lekker veel in kwijt. Niet alleen handig tijdens het shoppen, maar ook naar het strand, tijdens een roadtrip of wanneer je je laptop mee wilt nemen.

bohemian outfit inspiratie
bohemian outfit inspiratie

Comfy boho look

Door Corona zijn we allemaal meer op zoek gegaan naar meer comfortabele kleding en die trend zet zich dit voorjaar ook zeker nog door. Je hoeft niet meteen in een joggingpak te gaan lopen, maar kunt er ook prima comfy én stijlvol uitzien. Voor een fijne bohemian comfy look kies je voor een “two piece” (dus broek en top/vest) van een soepele stof. Een broek in een wijd model zit lekker, maar geeft ook een boho sfeertje aan je outfit. Een paar gave Kindred Spirits sneakers maken je relaxte bohemian outfit helemaal af!

bohemian outfit inspiratie

Jeans met boho laarzen

Een boho outfit met je favoriete jeans? Wij zijn fan! Ook in het voorjaar kun je een jeans perfect combineren met onze unieke kelim laarzen. Draag je jeans in de laarzen óf kies er juist voor om je broek wat op te rollen en net boven de laarzen te dragen. Dat geeft een nonchalante vibe aan je outfit. Een toffe crop top met opvallende mouwen maakt je bohemian outfit helemaal af. Lekker even op de markt struinen? Vergeet dan je rieten tas niet of ga voor onze leren saddle bag. Meer ruimte nodig om al je essentials mee op pad te nemen? Onze suède shoppers zijn altijd een goede keuze!

bohemian outfit inspiratie
bohemian outfit inspiratie

We zijn heel benieuwd hoe jij onze boho laarzen en tassen combineert tot een fijne bohemian voorjaarsoutfit! Laat het zien door ons te taggen met #theKindreds op Instagram.

Liefs,

The Kindreds

bohemian outfitinspiratie voorjaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The Kindreds Stories - your daily dose of life inspiration