Free international shipping on orders of €200+

Hoe loop je je nieuwe kelim laarzen in?

  •  05/3/2021
  •  no Comments
leren laarzen inlopen
Categories: Mode
Tags : kelim laarzen boho laarzen leren laarzen bohemian laarzen inlopen

Yes! Je hebt zojuist je splinternieuwe, unieke kelim laarzen ontvangen! Je kan natuurlijk niet wachten om ze te gaan dragen. Een onmisbaar element van het dragen van nieuwe leren schoenen is altijd het “inloop-proces”. Het inlopen van je leren kelim laarzen zal er niet alleen voor zorgen dat je er comfortabel op kunt lopen; het verlengt ook de levensduur van je schoenen. Zoals iedereen weet, kan het inlopen van nieuwe leren schoenen soms pijnlijk zijn. Lees daarom deze blog waarin de experts van The Kindreds je vertellen hoe je dit proces zo snel en makkelijk mogelijk kunt laten verlopen.

The Kindreds methode: laarzen inlopen

Onze eerste en meest belangrijke tip is om het inlopen van je schoenen de tijd te gunnen. Onze favoriete methode is om je nieuwe schoenen gedurende 1-2 uur per keer te dragen. Dit doe je enkele dagen achter elkaar. Om te voorkomen dat je pijnlijke plekken aan je voeten krijgt, kun je op deze momenten iets dikkere sokken dragen.

Geen tijd of geen geduld om het inlopen over meerdere dagen uit te spreiden? Dat snappen we! Gelukkig is er ook een methode om probleemloos in zeer korte tijd je nieuwe laarzen in te lopen.

 

Leren laarzen inlopen: de supersnelle methode

  1. Trek je nieuwe leren laarzen aan.
  2. Loop een rondje en voel waar de pijnlijke/stugge plekken zijn.
  3. Pak een föhn en verwarm daarmee de plekken die nog niet helemaal lekker zitten. De meest voorkomende plekken die kunnen knellen, zijn bij de tenen en bij de hielen.
  4. Als het leer warm wordt, zal het zich naar je voeten vormen.
  5. Geniet van je nieuwe, comfortabele laarzen!

Door je kelim laarzen op de juiste wijze te dragen en te verzorgen, zal je merken dat ze steeds comfortabeler gaan zitten. Vergeet niet om ook onze blog met tips voor de verzorging van je laarzen te lezen en laat ons zien hoe jij onze laarzen draagt middels #theKindreds.

Liefs,

The Kindreds

leren laarzen inlopen

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The Kindreds Stories - your daily dose of life inspiration