Free international shipping on orders of €200+

Maak kennis met Florence, Catalina en Andorra – geborduurde collectie

  •  07/5/2021
  •  no Comments
geborduurde muiltjes
Categories: Mode
Tags : mode boho laarzen bohemian laarzen geborduurde collectie muiltjes enkellaarsjes moccasins

De lente hangt weer in de lucht! Wij zijn dol op deze tijd van het jaar en normaal gesproken zouden we nu aan het voorbereiden zijn voor het festivalseizoen en eindeloze uren in de zon. Hoewel het afgelopen jaar er iets anders uitzag, heeft het Kindred Spirits team hard gewerkt aan het ontwerpen en maken van een nieuwe schoenencollectie voor de echte boho-liefhebbers. We hebben je recent al kennis laten maken met onze nieuwe sneakers en vandaag willen we je onze collectie met geborduurde schoenen laten zien. We lanceren dit seizoen zelfs twee verschillende soorten laarzen én ook nog supercomfortabele suède moccasins. Maak kennis met Florence, Catalina en Andorra en lees snel verder als je onze tips wilt om deze toffe schoenen te stylen. 

geborduurde suede moccasins

geborduurde suede moccasins

geborduurde suede moccasins

Fantastisch in Florence

Knus was toch wel het motto van het afgelopen jaar! Vanuit je keuken schuif je zo aan op je thuiswerkplek, helemaal in stijl met onze Florence moccasins. Deze nieuwe geborduurde moccasins zijn geheel ontworpen met jou in ons achterhoofd. Zo zijn je dagen die je thuis moet doorbrengen lekker comfortabel, maar zie je er wel stylish uit. Deze moccasins zijn handgemaakt en hebben een superfijn voetbed, dat zich perfect vormt naar je voeten. De unieke suède loafers zijn verkrijgbaar in drie kleuren; donkerbruin, bordeaux en zand. Ze zijn perfect voor een casual outfit voor een dagje thuis, maar ook gecombineerd met je meest waanzinnige jurk voor een avond uit. Onze favoriete combinaties? Draag de Florence boho moccasins bijvoorbeeld met een zwarte skinny jeans en een wat oversized bomber jasje voor een coole en nonchalante look. Een andere optie is om ze gewoon lekker thuis te dragen met je favoriete loungewear. Zo zit je er comfy bij, maar zie je er toch fantastisch uit! Van pyjama tot heerlijke boho outfit, wij kunnen niet wachten om jullie combinaties te zien! 

geborduurde western enkellaarzen

geborduurde western enkellaarzen

geborduurde western enkellaarzen

Aantrekkelijk in Andorra

Andorra is megastylish en een echte musthave in je garderobe! Dit is ons meest veelzijdige enkellaarsje tot nu toe. Wij weten zeker dat jij ook enthousiast gaat worden van deze suède geborduurde enkellaarsjes. Ze zijn voorzien van een handige rits aan de zijkant, waardoor je ze supermakkelijk aan kunt trekken. De prachtige handgeborduurde details zijn uniek voor deze laarzen. Wij beloven je dat je deze fijne laarzen nooit meer uit wilt trekken! Andorra heeft een kleine hak en is dus ook perfect voor een toffe date night. Draag ze samen met een luchtig jurkje en een stoer jeans jack voor een schattige, maar toch chille outfit. Een ander idee is om ze te dragen met een relaxte boyfriend jeans met opgerolde pijpen en een losvallend shirt voor een nonchalante, maar toch coole look. Dag of nacht, wij garanderen je dat deze laarsjes lekker zullen zitten. De Andorra komt in twee verschillende kleuren – donkerbruin en zand – die eigenlijk overal goed mee combineren. Stap de deur uit in je nieuwe Andorra enkellaarzen en wees voorbereid op alle complimentjes die je zult ontvangen! 

geborduurde muiltjes met hak

geborduurde muiltjes met hak

geborduurde muiltjes met hak

Cool in Catalina

Met de Catalina gaan we even terug in de tijd. Deze muiltjes zijn namelijk helemaal geïnspireerd op de jaren 70 en de hippie cultuur die daarbij hoort. We zien deze kleurrijke stijl ook steeds meer terugkomen in het huidige straatbeeld. De bohemian muiltjes zijn verkrijgbaar in drie kleuren; donkerbruin, bordeaux en zand. Ze zijn handgemaakt van superzacht suède, zodat je ze comfortabel kunt dragen in alle seizoenen. Onze Catalina muiltjes sluiten perfect aan rond je voeten en geven je meteen wat extra lengte met de stevige blokhak. Comfort vinden wij heel belangrijk bij het ontwerpen van onze schoenen en dat vind je dus ook zeker terug in de Catalina muiltjes. Trek ze gerust op elk moment van de dag aan, want deze toffe muiltjes kunnen zowel overdag als tijdens een avondje buiten de deur. Tijdens een lunch met vriendinnen draag je ze met een midi dress en een vest in pasteltinten. Een date night gepland? Dan combineer je ze heel gemakkelijk met een cropped jeans en een leren bikerjack voor een toffe look. Wij beloven je dat je ook verliefd zult worden op de unieke en bijzondere geborduurde details. Elk paar is net zo uniek als jij! 

Zoals je kunt lezen, zijn wij superenthousiast over de lancering van onze nieuwe collectie met geborduurde schoenen! Voor elke garderobe en stijl is er wel een bijpassend paar. Vergeet ons niet te taggen met #theKindreds, zodat we kunnen zien hoe jij de Florence, Andorra of Catalina combineert! 

Liefs,

The Kindreds

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The Kindreds Stories - your daily dose of life inspiration