Free international shipping on orders of €200+

Deze items zijn onmisbaar bij jouw bohemian outfit!

  •  09/4/2021
  •  no Comments
bohemian outfit inspiratie
Categories: Uncategorized
Tags : bohemian outfit mode kleding outfit inspiratie kelim laarzen boho laarzen tas

Ben je ook zo dol op die relaxte boho look? Wij wel! De bohemian kledingstijl geeft je die nonchalante hippielook, waar je op elk festival mee gezien wilt worden. Ook gewoon op straat worden de boho outfits veelvuldig gespot en in deze blog laten wij je zien welke items onmisbaar zijn voor die ultieme bohemian look.

Lange, zwierige jurken

Een goede basis om mee te starten, is het aanschaffen van een fijne maxidress. Deze lange jurken zien we de laatste jaren steeds meer als trend en je kunt ze dus ook in heel veel winkels kopen. Ga voor een lange off-white jurk of kies juist voor een exemplaar met een vrolijke bloemenprint. Bij de bohemian kledingstijl is het ook helemaal prima om verschillende prints met elkaar te combineren. Het hoeft allemaal niet zo perfect en op elkaar afgestemd. Juist dat nonchalante geeft die echte boho vibe. Wil je wat meer Ibiza-gevoel in je outfit brengen? De frisse blauw- en groentinten van dit eiland passen ook heel goed in een boho outfit.

bohemian outfit inspiratie bohemian outfit inspiratie

Boho laarzen

Echt onmisbaar zijn een paar goede bohemian laarzen. Deze kunnen echt onder elke outfit! Een zwierige jurk combineren met nonchalante boho boots is echt kenmerkend voor de bohemian kledingstijl. Met kelim laarzen sla je de plank zeker niet mis! De kelim boots van Kindred Spirits zijn allemaal uniek én gemaakt van vintage kelim tapijten. Hiermee geef je elke outfit een echte bohemian touch. Ga voor nonchalant en comfortabel met onze Lee Ann of Jimi laarzen met platte hak. Liever een klein hakje onder je laarzen? Dan zijn onze Inez laarzen helemaal wat voor jou! Alle laarzen doen het goed onder een outfit met een zomers jurkje, maar combineer ze ook gerust met je favoriete jeans.

bohemian outfit inspiratie

Sieraden en andere boho accessoires

Niet alleen prints kun je moeiteloos met elkaar combineren in de boho stijl, maar ook met accessoires kun je “all out” gaan. Geen “less is more” bij de bohemian kledingstijl, maar juist lekker mixen & matchen is het advies. Trek dus gerust al je sieraden uit de kast en draag er meerdere bij elkaar. Lekker veel opvallende ringen aan je vingers, een aantal kettinkjes samen of bijzondere oorringen, het kan allemaal.

In het najaar of de winter is een mooie poncho ook een heel tof accessoire voor een boho outfit. Onze The Kindreds poncho van een ultrazachte wolmix heeft een prachtige vintage print en is onmisbaar in je bohemian garderobe.

bohemian outfit inspiratie

Haar accessoires

Een bohemian outfit wordt natuurlijk afgemaakt met een nonchalante haarlook. De hippies hadden vaak lang haar, wat los gedragen werd, zonder er enorm gestyled uit te zien. Vlechtjes passen bijvoorbeeld wel helemaal bij de boho stijl, maar gewoon los haar mag ook. Met een hoedje maak je je look af! Vergeet ook niet om eens wat anders in je haar te dragen, zoals bijvoorbeeld een kleurrijk sjaaltje of haarband.

bohemian outfit inspiratie

Een bohemian tas

Als je er lekker op uit wilt gaan in je bohemian outfit, mag een handige tas natuurlijk ook niet ontbreken! Onze The Kindreds saddle bag is de perfecte tas voor elke dag! Hierin past precies hetgeen dat je nodig hebt. Wij snappen natuurlijk dat je niet alleen je portemonnee en sleutels meeneemt, maar ook een flesje water en misschien wel een tablet. De saddle bag heeft ruimte voor al je essentials! Het gevlochten detail op het stevige eco-leer geeft deze tijdloze tas die echte boho-look.

Wil je meer meenemen of zoek je een handige tas waar ook je laptop in past? Dan is onze The Kindreds suède shopper of onze rugtas echt wat voor jou! De roll top rugzakken zijn kleurrijk en weer geïnspireerd op die mooie kelim tapijten van vroeger. De suède shopper is een fijne basic, die onmisbaar is in je boho tassencollectie.

bohemian outfit inspiratie

bohemian outfit inspiratie

Wil je meer inspiratie voor je nonchalante bohemian outfit? Volg ons dan ook op Pinterest en Instagram voor meer boho outfits en andere inspiratie.

Liefs,

The Kindreds

bohemian outfit inspiratie

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The Kindreds Stories - your daily dose of life inspiration