Free international shipping on orders of €200+

Dit is ons merk! – Kindred Spirits door Jovanna en Martijn

  •  05/3/2021
  •  no Comments
het merk Kindred Spirits
Tags : merk Kindred Spirits Kiboots Behind The Scenes

Here we are!

De aftrap voor onze eigen # TheKindreds comunity van dromers, levensgenieters en vrije geesten. We kunnen niet eens beginnen uit te leggen hoe trots we zijn dat we ons eigen platform hebben kunnen lanceren en hopen dat je net zo enthousiast bent als wij. We geloven echt dat we iets hebben gebouwd dat een goede weerspiegeling van onszelf is, en we zouden hier graag in willen groeien en meer worden dan alleen een modemerk.

Hallo!

En dus moeten we onszelf goed aan jullie voorstellen, want we zijn er zeker van dat je binnen dit platform meer van ons zult zien, onze familie, vrienden, team, onze hond Jimi en hoe we een bedrijf als Kindred Spirits runnen.
Wij zijn Jovanna en Martijn. We zijn elkaars liefde, levens- en zakenpartners in één. We hebben elkaar ongeveer 14 jaar geleden ontmoet bij een fondsenwervings bedrijf voor liefdadigheidsorganisaties, waar we elke dag van de week op pad gingen om evenementen te organiseren om het bewustzijn en de steun voor het goede doel te vergroten. We deelden een liefde en passie voor reizen, verschillende culturen, muziek en design. En we zijn heel blij dat al deze favoriete dingen nu samen kunnen komen in ons dagelijks leven!
het merk Kindred Spirits
het merk Kindred Spirits
het merk Kindred Spirits

Van Kiboots tot Kindred Spirits

We begonnen onze droom in 2010 met de lancering van Kiboots, een klein en onafhankelijk label uit Amsterdam. Zonder enige verwachting zijn we er op de één of andere manier in geslaagd om te groeien, en al snel geëvolueerd tot iets meer dan alleen schoenen maken. Naast het verkopen van onze iconische kelim laarzen, zijn we ook begonnen met het ontwerpen en produceren van verschillende items zoals tassen, vloerkleden, kussens en andere accessoires. Toen ons lifestyle-merk eenmaal een vlucht begon te nemen, omarmden we het idee van een nieuwe spirit. Het was een verwant gevoel/ Kindred gevoel. Dus het was tijd om de “big boss boots” aan te trekken en een nieuwe stap te doen. Vanaf dat moment vervolgden we onze reis als “Kindreds Spirits”.
Destijds was het hard werken, hebben we veel levenslessen geleerd en samen de wereld rondgereisd voor onze nieuwe producten. En het mooie is dat nu, 10 jaar later, hier niets aan is veranderd! Behalve dat ons Kindred Spirits-team is gegroeid, en we Jimi (onze Spaanse zwerfhond – deze zullen jullie zeker nog ontmoeten!) aan onze familie hebben toegevoegd.
het merk Kindred Spirits
het merk Kindred Spirits

The Kindreds

Door de jaren heen dat we met mensen over de hele wereld hebben gewerkt en nog meer mensen ontmoet. En hebben we gemerkt dat er veel gelijkgestemde zielen/ Kindred Spirits  zijn om mee te leveren. Mensen die hun ogen niet sluiten voor de slechte dingen in deze wereld, maar ook al het moois kunnen zien, die graag ontdekken en onafhankelijk zijn.
Toen we besloten dit platform op te zetten, hebben we contact opgenomen met deze Kindred Spirits van over de hele wereld die ook voor dit platform zullen schrijven. We zijn erg blij dat we zoveel inspirerende mensen hebben ontmoet en zijn trots om deze gemeenschap van Kindred Spirits, #TheKindreds, te starten.
We kijken er naar uit om meer van onze levensstijl met jullie allemaal te delen, en hopen dat jullie echt zullen genieten van onze verhalen, want voor ons is het een normale levensstijl – maar we zijn er zeker van dat dit niet voor iedereen het geval is!
With Love,
Martijn & Jovanna
het merk Kindred Spirits
het merk Kindred Spirits
het merk Kindred Spirits

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The Kindreds Stories - your daily dose of life inspiration